MB-WEB.nl © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use • Contact

 

Recente Projecten

 

• Eudia's Hairstyle »

Virtuele kapsalon / webshop met unieke producten in Nederland voor black hair.

 

• Gracias Nailstudio»

Search engine marketing voor Gracia's Nagelstudio in Almere. Snel van page 10+ to page 1.

 

• Calebs Giftshop »

Stijlvolle webshop voor al uw (christelijke) cadeau artikelen.

 

• Kapsalon de Dam »

Digitaal uithangbord voor professionele haarbehandeling.

 

 

 

 

Zoekmachine optimalisatie en Internet marketing

bij Marcel Bruggeman WEB-development

 

 

Een mooie en goed werkende website is natuurlijk prachtig en iets om trots op te zijn, maar u wilt natuurlijk ook bezoekers op uw nieuwe website. Dat gaat echter - in tegenstelling tot wat velen denken - echt niet vanzelf.

 

Daarvoor moet de nieuwe website hoog - lees op de 1e resultaatpagina - in de zoekresultaten van de grootste zoekmachines terecht komen en wel op een aantal voor uw potentiële bezoekers / klanten relevante zoekwoorden.

 

 

Om dit te kunnen bereiken moet de site:

  1. technisch zodanig zijn ontworpen dat de site gemakkelijk door zoekrobots van de zoekmachines doorzocht en geïndexeerd kan worden.
  2. inhoudelijk relevant zijn voor de door u te kiezen zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

 

Hoog scoren in zoekmachines is een tak van sport die continu onderhoud en aanpassing behoeft. De grote zoekmachines – als Google, Yahoo, Bing – veranderen voortdurend hun zoekalgorithmen. Hierop moet uw website anticiperen om een eenmaal bereikte hoge positie vast te kunnen blijven houden tussen alle concurrenten op het internet.

 

Omdat wij vele websites in beheer hebben, waarvoor wij ook de zoekmachine en internet marketing doen, zijn wij doorgaans uitstekend geïnformeerd omtrent wijzigingen in de zoek- strategie van de zoekBots op het web en kunnen wij op deze wijzigingen snel anticiperen door kleine wijzigingen in uw site aan te brengen. Hierdoor kunnen wij uw positie in de zoekmachines redelijk stabiel hoog blijven houden.

 

 

Wanneer u een website door ons laat bouwen zorgen wij er standaard voor dat uw website goed indexeerbaar is voor zoekBots. Dat is geheel bij de prijs van een degelijk ontworpen goede website inbegrepen.

 

Als u echter daarnaast kiest voor onze actieve zoekmachine optimalisatie, dan brengen wij u daarvoor kosten in rekening gebaseerd op de bereikte ranking in de belangrijkste zoekmachine – Google. Het is dus feitelijk een soort no-cure no-pay overeenkomst. Wanneer u niet op de eerste 2 zoekresultaatpagina’s belandt, betaalt u niets. Vanaf pagina 2 gelden er 3 verschillende uurtarieven; één voor pagina 2, één voor pagina 1 en één voor de top 3. Bepalend voor het tarief is het gemiddeld resultaat bereikt met 3 tot 5 in overleg bepaalde zoekwoorden in Google. Een dergelijk traject heeft een minimale doorlooptijd van één jaar.

 

 

 

 

 

Er is een groot verschil tussen aanwezig zijn op het web en gevonden worden in de immense wolk van informatie.

 

 

 

U bent al volledig overtuigd van uw unieke aanbiedingen via uw prachtige website, maar uw potentiële klanten zijn opzoek naar de beste aanbieder met het juiste product en een snelle goede en betrouwbare service.

 

Wij kunnen u helpen door u in het vizier van de zoekers op het web te brengen met behulp van  technische optimalisatie van uw site in combinatie met bewezen e-marketing strategieën.

 

We hanteren daarbij simpel het No-cure No-pay principe.