MB-WEB.nl © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use • Contact

 

Recente Projecten

 

• Eudia's Hairstyle »

Virtuele kapsalon / webshop met unieke producten in Nederland voor black hair.

 

• Tiara's & Pink»

Lieve webshop voor Thema parties (voor meisjes / tieners), Kraamfeesten en Luiertaarten.

 

• Calebs Giftshop »

Stijlvolle webshop voor al uw (christelijke) cadeau artikelen.

 

• Kapsalon de Dam »

Digitaal uithangbord voor professionele haarbehandeling.

 

 

 

 

Marcel Bruggeman WEB-development bouwt Webshops

op basis van ZenCart en MySQL

 

 

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als er al een grote groep tevreden gebruikers en developers zijn die met een goed door en door ontwikkeld en betrouwbaar product werken?

 

ZenCart is open source software ontwikkeld op basis van PHP door een grote groep ontwikkelaars op het internet. Hierdoor is er veel expertise voor te vinden en bent u niet afhankelijk van een bepaald software bedrijf. Tevens zijn er veel handige features en templates voor te vinden op het web en is er een levendige community enthousiastelingen.

 

Het hart van de webshop wordt gevormd door een serie PHP-modules met daarachter een MySQL database, bestaande uit een kleine 100 tabellen. Het onderhoud van de database heeft u eigenlijk geen omkijken naar, behoudens dat u periodiek - liefst dagelijks - een database back-up moet maken. Eventueel kunnen wij dat ook voor u uitvoeren, tegen een geringe vergoeding.

 

Bij de ZenCart webshop software hoort een zeer uitgebreide beheeromgeving waarmee u zelf uw klanten, producten en bestellingen helemaal in eigen hand kunt houden en tevens fakturen, leverbonnen, e-mailingen en nieuwsbrieven vanuit de webshop kunt versturen.

 

Wanneer u een webshop door ons laat bouwen zorgen wij er standaard voor dat uw website op basis van een bij de door u gewenste look and feel passende template wordt ingericht en voor uw doeleinden geoptimaliseerd. Nadat de webshop geheel volgens uw wensen is ingericht met een basis serie van zo'n 20 producten, gaan wij samen met u de betalings-modules erin hangen en krijgt u persoonlijke instructie op de bijbehorende beheer omgeving. Daarna kunt u de shop in principe geheel zelfstandig onderhouden.

 

Ter afsluiting van dit traject ontvangt u van ons een voor uw webshop op maat gemaakte gebruikers / beheerders handleiding, waarmee u het beheer van de shop volledig in eigen hand heeft. U voelt zich er al snel als een vis in het water. Natuurlijk blijven wij op de achtergrond altijd beschikbaar om - indien het nodig is - aanpassingen en ondersteuning te kunnen uitvoeren tegen vooraf afgesproken tarieven.

 

Voor beginnende ondernemers kan het bijhouden van een goede boekhouding, hetgeen absoluut noodzakelijk is voor de belastingdienst, een flink obstakel vormen. Compleet online boekhoudprogramma voor kleine ondernemers voor een schappelijke prijs!Dat is echter niet langer nodig. Van harte kan ik u Acumulus aanbevelen. Een veilig online boekhoudprogramma waarin alles voor de kleine ondernemer aanwezig is, incl. een geheel voorgebakken BTW aangifte per kwartaal. Klik op de link hiernaast en probeer het gratis uit!

 

 

 

 

ZenCart en MySQL zijn zeer een goed op elkaar ingespeeld Open Source team voor optimale resultaten tegen betaalbare tarieven.

 

 

U bent al helemaal overtuigd dat wij voor u de ontwikkel partner kunnen zijn om uw zakelijke aspiraties op het web tot een doorslaand succes te kunnen maken?

 

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en deel uw ideeën met ons. We kunnen dan samen met u bekijken wat voor uw situatie de meest voordelige manier is om professioneel op het web te verscijnen.

 

 


Ook voor online administratieve portals in een secure omgeving op een robuuste transactionele Microsoft SQL database kunnen wij u, met onze ruime ervaring daarin, uitstekend van dienst zijn met een aantrekkelijk business model.