MB-WEB.nl © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use • Contact

 

Recente Projecten

 

• Milja's Schoonheidssalon»

Digitaal uithangbord voor een professionele huidverzorging voor alle huidskleuren / types.

 

• Eudia's Hairstyle »

Virtuele kapsalon / webshop met unieke producten in Nederland voor black hair.

 

• Padma Massagetherapie»

Informatieve website voor professionele therapeutische- en ontspanningsmassage.

 

• Calebs Giftshop »

Stijlvolle webshop voor al uw (christelijke) cadeau artikelen.

 KvK 52311236

 

 

 

Follow WebShopMaker on Twitter

WEB-development freelance ICT activiteiten

 

 

VBA programmeur

Naast het programmeren van online oplossingen, zoals websites, webshop, software als service (SaaS) en administratieve portals, ben ik ook als freelance programmeur beschikbaar voor uw Office automation en VBA vraagstukken.

 

Veel, met name wat kleinere MKB bedrijven verliezen vaak kostbare tijd aan onnodig omslagtige en ingewikkelde administratieve processen, die met relatief kleine aanpassingen en een klein beetje programmeerwerk sterk vereenvoudigd en vergemakkelijkt kunnen worden. Een stukje optimalisering van uw administratieve processen.

 

Vaak is er in het verleden iemand begonnen met een stukje automatiseren door middel van macro's, echter nu is de persoon weg en moet er iets worden aangepast om het weer werkbaar te krijgen. Een duur bureau inhuren is geen optie. Dan kunnen wij u helpen tegen een aantrekkelijke prijsstelling. Door de tijd die u daarmee wint verdient u deze kleine investering dubbel en dwars terug.

 

 

U kunt daarbij denken aan geautomatiseerde Word Sjablonen, complexe Excel werkmappen, eventueel aan database of XML gekoppeld of aan een Access Front-end om op een eenvoudige wijze complexe databases deels te kunnen beheren. Ook kunnen wij eventueel uw kostbare klantgegevens welke zijn opgeslagen in Outlook voor u migreren naar een database omgeving om ze veilig te kunnen stellen. Zo maar wat suggesties vanuit het hele scala dat we u als kleine ondernemer aan kunnen bieden.

 

U kunt geheel vrijblijvend uw Office automatiseringsvraagstuk aan ons voorleggen, zodat wij u een advies kunnen geven hoe het probleem op de beste wijze aangepakt en opgelost zou kunnen worden. Daarna kunt u alsnog besluiten of u al dan niet uw opdracht aan ons wilt gunnen.

 

 

 

 

 

Met de juiste tools kunt u sneller en efficiënter werken. U bespaart veel tijd en tijd = geld. 

 

 

Automatiseringsvraagstukken

 

Onze expertise strekt zich uit van VBA voor Office automation via XML en SQL - incl. T-SQL, DTS en Stored Procedures - tot ASP en PHP om database driven online oplossingen te realiseren.

 

Het overal kunnen beschikken over uw administratie is voor veel kleine ondernemers van levensbelang.

Als de administratieve processen bovendien effectief en deels automatisch kunnen is dat voor u alleen maar winst!MB WEB-development on LinkedIn