MB-WEB.nl © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use • Contact

 

Recente Projecten

 

• Eudia's Hairstyle »

Virtuele kapsalon / webshop met unieke producten in Nederland voor black hair.

 

• Tiara's & Pink»

Lieve webshop voor Thema parties (voor meisjes / tieners), Kraamfeesten en Luiertaarten.

 

• Calebs Giftshop »

Stijlvolle webshop voor al uw (christelijke) cadeau artikelen.

 

• Pure by Nancy»

Digitaal profiel van een profes- sionele visagiste en thuiskapper in de omgeving Eindhoven.

 

 

 

Voorkeur partners van Marcel Bruggeman WEB-development

 

 

Hosting

 

Belangrijk voor een goed werkende website is tevens het platvorm waarop de website gehost wordt en de ondersteuning die de hosting provider aan u biedt.

 

Onze ervaring leert dat voor kleine tot middelgrote ondernemingen One.com een van de goedkoopste en tegelijkertijd meest efficiënte en altijd bereikbare hosting provider is. U wilt immers niet dat uw klanten – op welk tijdstip dan ook – bij u voor de dichte virtuele deur komen te staan. Met een uptime van 99,99% - wij spreken hier uit ervaring – en een uiterst concurrerende prijsstelling vanaf € 1,25 / maand kunnen wij rustig stellen dat goedkoper én beter eigenlijk niet te vinden is.

 

Wij raden onze klanten, die reeds een domeinnaam en website elders hebben, dan ook meestal aan om hun domein en website te verhuizen naar de webfarm van One.com Wanneer alle noodzakelijke bescheiden hiervoor in een keer correct worden ingevuld en ingezonden is de verhuizing doorgaans binnen 48 uur na aanvraag verwerkt en operationeel.

 

Betalingen ontvangen

 

Wanneer u via uw website producten wilt gaan verkopen is het belangrijk dat u uw klanten een goede en veilige betaalmethode aanbiedt, waarmee zij eenvoudig hun betalingen kunnen doen en u uw geld direct binnen krijgt, zonder daar al te veel kosten aan te hebben.

 

Een goede service op dit gebied zorgt automatisch voor goede recensies op uw website en dat is weer een basis voor vertrouwend die u als virtuele winkel broodnodig heeft als verkoop bevorderingsmiddel.

 

Binnen Nederland is inmiddels de meest gebruikte en geaccepteerde betaalmethode iDEAL.
Alle grote Nederlandse banken bieden hun zakelijke klanten de mogelijkheid om via iDEAL betalingen te kunnen ontvangen, alleen ook hier geldt weer dat er grote prijsverschillen zijn.

 

Onze ervaring leert dat de meest betrouwbare en goedkoopste aanbieder voor iDEAL binnen Nederland op dit moment ING is. U moet dan kiezen voor iDEAL – advanced. Wij zorgen voor de koppeling van deze module in uw webshop en de certificaten voor de identificatie tussen uw website en de secure omgeving van de verwerkende bank. Voorwaarde is dat u daarvoor een zakelijke rekening bij ING op uw bedrijf moet hebben. Voor het aanvragen en activeren hiervan moet u rekenen op een verwerkingstijd van ca. 10 werkdagen.

 

Voor webshops in de opbouwfase kan een iDEAL abonnement met een zakelijke bankrekenening toch een flinke financiële hobbel vormen. Ook hiervoor kunnen wij een goedkoper alternatief bieden middels de ePayment provider SISOW. Uw webshop klanten zullen het verschil niet merken, maar uw kosten zullen beduidend lager zijn bij geringere transactie aantallen.

 

Wanneer u Internationaal wilt verkopen via uw website, hebben wij de beste ervaringen met PayPal als betalings service provider. U heeft dan helemaal niets te maken met al die verschillende credit card aanbieders die over de hele wereld actief zijn. PayPal handelt dat allemaal correct en tegen redelijke tarieven voor u af. De klant betaalt u gewoon met zijn eigen credit card (of PayPal account) op uw PayPal account, alwaar het tegoed meestal binnen 24 uur staat bijgeschreven en u dus direct tot uitlevering van de bestelling kunt overgaan. Uit kosten overwegingen is het mogelijk PayPal voor Nederlandse klanten uit te schakelen en alleen voor Internationale klanten beschikbaar te maken.

 

 

 

 

 

Van mijn vader heb ik al vroeg geleerd dat goed gereedschap het halve werk is.

 

 

 

 

 

Betrouwbare, gedegen maar tevens betaalbare partners zijn van bepalend belang voor het succes van uw virtuele bedrijf.

 

 

U hoeft op dat gebied niet zelf op zoek te gaan naar de beste partners op de digitale snelweg. Onze ervaring en expertise heeft uitgewezen en bewezen welke partners u het best kunt kiezen voor maximale service en ondersteuning.

 

 

Van harte kunnen wij u daarom nevenstaande partners adviseren als Hosting en Payment Service Providers.