MB-WEB.nl © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use • Contact
Loading images
loading
Tiaras.jpg deDam.jpg Miljas.jpg HowiJeugd.jpg CalebsGiftshop.jpg Eudias.jpg Padma.jpg AiCare.jpg Sappir.jpg PureByNancy.nl

Recente Projecten

 

• AiCare Thuiszorg»

Online Thuiszorg presentatie van AiCare, met slogan:
Uw zorg is onze zorg.

 

• Eudia's Hairstyle »

Virtuele kapsalon / webshop met unieke producten in Nederland voor black hair.

 

• Padma Massagetherapie»

Informatieve website voor professionele therapeutische- en ontspanningsmassage.

 

• Calebs Giftshop »

Stijlvolle webshop voor al uw (christelijke) cadeau artikelen.

 KvK 52311236

 

 

 

Het portfolio van

Marcel Bruggeman WEB-development

 

 

Bovenstaand vind u een aantal impressies van het werk dat ik zoal voor een aantal klanten tot nu toe heb gerealiseerd. Elke klant is uniek, met een unieke uitstraling en volledig maatwerk. Klik op een afbeelding voor meer informatie.pl

Om de kosten, met name voor beginnende ondernemers, zo laag mogelijk te houden, maken wij waar mogelijk gebruik van open source software en oplossingen. Zoals onze klanten u kunnen vertellen werkt dit zowel voor hen als voor ons uitstekend. Bijkomend voordeel voor de klant is dat men makkelijk naar een andere dienstverlener zou kunnen overstappen, hetgeen wij kunnen melden, tot op heden nog niet is voorgekomen.

 

Klanttevredenheid hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan, zoals onderstaande referenties van tevreden klanten u laten zien.

 

“MB WEB-development is een prettige partij om mee samen te werken. Als webshop eigenaar moet je snel kunnen schakelen. Daarin is Marcel buitengewoon betrouwbaar gebleken. De webshop CalebsGiftshop draait nu bijna 3 jaar en ik ben zeer tevreden over Marcel Bruggeman als developer en webmaster. Hij komt op elk verzoek snel met een passend antwoord.
Zeker en aanbeveling waard!”

Sieglien Brathwaite - www.calebsgiftshop.nl

 

"Als volledige internet-leek heeft MB WEB-development mij binnen 2 weken van helemaal niets geholpen aan een prachtige website, inclusief domeinnaam, hosting provider en e-mail adressen voor nog geen € 500,=. Dat is volgens mij een topprestatie. Ik heb nu ook opdracht gegeven voor de zoekmachine marketing en sta binnen een maand al gemiddeld op plek 16. Ik kan MB WEB-development dan ook van harte aanbevelen ook bij starters zoals ik."

Nancy Rozenblad - www.purebynancy.nl

 

 

Wilt u ook een nieuwe website, uw bestaande website laten optimaliseren of een complete webshop met alles erop en eraan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij kunnen u een zeer scherpe offerte doen toekomen, geheel afgestemd op uw behoeften. Klik op ons logo hiernaast en geef uw gegevens aan ons door en wij nemen snel contact met u op.

 

 

 

 

 

Een tevreden klant kan u beter dan wie dan ook vertellen waarom ze voor ons hebben gekozen.

 

 

 

Alvorens te kunnen oogsten moet er met zorg en liefde geïnvesteerd worden in het fundament van een gedegen website en database-ontwerp.

 

Het resultaat mag er daarna zijn. Altijd fris en actueel.